Sök...Balkonginglasning Focus

Produktinformation

Hogstads integrerade balkonginglasning FOCUS är ett genomtänkt system, med mycket stabil uppbyggnad och väl fungerande funktioner. Systemet består av en fast bröstning samt skjutluckor, som även kan vikas in på balkongen för säker och smidig fönsterputsning inne på balkongen.

Balkonginglasning FOCUS finns med fast eller öppet underljus. Vid fast underljus löper skjutglasen i en rälsprofil på 1100 mm höjd från balkonggolvet. Öppet underljus har en utanpåliggande handledare på denna höjd, vilket ger högre skjutglasbågar med öppnings- och vädringsmöjligheter. Aluminiumprofilerna är naturanodiserade alternativt pulverlackerade i önskad kulör.

Balkonginglasning FOCUS kommer måttanpassat till arbetsplatsen, vilket ger ett snabbt och smidigt montage.

Detaljer


 

Så här fungerar vikglassystemet

Hörndetalj

Snygg hörnlösning.

Borstlist ger god tätning

Borstlister ger god tätning mellan luckorna.

Mjukt rundade profiler

Mjukt rundade profiler.

Öppningsbara luckor

Öppningsbara luckor för smidig fönsterputs.

Sektioner

Sektion fast underljus

Sektion Inglasning Focus med fast underljus

Sektion öppet underljus

Sektion Inglasning Focus med öppet underljus

 

Tillval

Balkonginglasning Focus tillvalFocus tillvalsinglasning monteras innanför befintligt balkongräcke. Skjutglasbågarna kan mot tillval utföras med sidohängd öppningsbar funktion för enklare fönsterputsning. Aluminiumprofilerna utföres naturanodiserade eller pulverlackerade i önskad kulör.

Dokument

Idé & Inspiration

Vi använder moderna material som ger ett balkongräcke en lång livslängd med minimalt underhåll. Formmässigt bibehåller vi epokens karaktärsdrag - en viktig förutsättning i samband med varsamma renoveringar av äldre hus.
Antal i beställning: 1

Modern arkitektur ser ständigt nya möjligheter när det gäller utformning och materialval för balkongräcken. Det gör vi också!
Antal i beställning: 1

Det är inte varje dag en bostadsrättsförening renoverar eller glasar in balkonger med allt vad det innebär, till exempel ansvar för upphandling, byggnadsprocess och slutbesiktning. Det vet vi, därför finns vi nära och lotsar er genom hela processen.
Antal i beställning: 1

Den här beskrivningen ger en bild av hur Hogstad Aluminium genomför balkongprojekt tillsammans med bostadsrättsföreningar.
Antal i beställning: 1

Produktbroschyrer

FOCUS inglasning är ett integrerat system, med räcke och inglasning i en och samma enhet. Ett rejält och robust system, användarvänligt och väl genomtänkt.
Antal i beställning: 1

Teknisk information

Teknisk information om FOCUS balkonginglasning, vårt integrerade system, med räcke och inglasning i en och samma enhet.
Antal i beställning: 1

Bruksanvisningar

Bruksanvisning för FOCUS Balkonginglasning.
Antal i beställning: 1

Hogstad Aluminium AB
Box 245
595 23 MJÖLBY

Tel 0142-29 31 00
info@hogstadaluminium.se

Vi tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage