Sök...Balkongplattor

Produktinformation

Betongplattor

Betongplatta

Prefabricerade balkongplattor i vanlig armerad betong. Tjockleken varierar beroende på storleken.Stålplattor

Stålplatta

Balkongplattan av kallvalsade varmförzinkade stålprofiler. Golvet och undersidan av fibercementskivor. En mycket lätt balkong som underlättar montaget.Aluminiumplatta 100 mm

Aluminumplatta 100 mm

Balkongplattan är uppbyggd av sammankopplade aluminiumprofiler. Gavlarna är av strängpressade aluminiumprofiler. Dessa balkonger kan monteras med alla typer av infästning och de kan ha upp till 5 meter fri spännvidd.Aluminiumplatta 85 mm

Aluminumplatta 85 mm

Balkongplattan är uppbyggd av sammankopplade aluminiumprofiler. Gavlarna är av strängpressade aluminiumprofiler. Denna typ av balkonger läggs på konsoler.

Dokument

Idé & Inspiration

Vi använder moderna material som ger ett balkongräcke en lång livslängd med minimalt underhåll. Formmässigt bibehåller vi epokens karaktärsdrag - en viktig förutsättning i samband med varsamma renoveringar av äldre hus.
Antal i beställning: 1

Modern arkitektur ser ständigt nya möjligheter när det gäller utformning och materialval för balkongräcken. Det gör vi också!
Antal i beställning: 1

Det är inte varje dag en bostadsrättsförening renoverar eller glasar in balkonger med allt vad det innebär, till exempel ansvar för upphandling, byggnadsprocess och slutbesiktning. Det vet vi, därför finns vi nära och lotsar er genom hela processen.
Antal i beställning: 1

Den här beskrivningen ger en bild av hur Hogstad Aluminium genomför balkongprojekt tillsammans med bostadsrättsföreningar.
Antal i beställning: 1

Produktbroschyrer

Frågorna brukar hopa sig när det är dags att rusta upp gamla balkonger. Vi har lång erfarenhet i branschen och ger råd och hjälp från första kontakten fram till slutmontage på plats.
Antal i beställning: 1

Teknisk information

Teknisk information om olika typer av balkonger och balkongplattor.
Antal i beställning: 1

Bilder / Media


Filtrera resultat nedan
  
Visa sida 1 av 19

Resultat är filterat på: 

Välj vilka galleri som skall visas

Hogstad Aluminium AB
Box 245
595 23 MJÖLBY

Tel 0142-29 31 00
info@hogstadaluminium.se

Vi tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage