Sök...Balkongtak

Produktinformation

Hogstad Aluminium tillverkar balkongtak i två olika utföranden. Dels skärmtak med stolpar ner i balkongplattans framkant med aluminium i takstommen. Dels skärmtak med konsoler mot vägg med takstomme i varmförzinkat stål. Taket kan beklädas med exempelvis profilplåt eller kanalplast.

Skärmtak med stolpar ner till balkongplattan i framkant

Skärmtak till balkong med stolpar

Takstommen tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler, naturanodiserade eller pulverlackade enligt RAL eller NCS. Takbeklädnaden kan vara av plåt eller 16mm kanalplast.

Taken infästes med vinkelupplag i bak- kant och på stolpar ner till balkong- plattan i framkant. Taken kan kompletteras med snörasskydd, rännor och stuprör.Skärmtak med konsoler mot vägg

Balkongskärmtak med konsoler mot vägg

Fribärande takstomme tillverkad av varmförzinkat smide som även kan pulverlackeras enligt RAL eller NCS. Takbeklädnaden kan vara av plåt eller 16mm kanalplast.
Taken kan även förses med isolerade sandwichpaneler.

Pelarna infästes mot vägg/platta och konsolerna ansluter mot pelarna. Taken kan kompletteras med snörrasskydd, rännor och stuprör.

Dokument

Idé & Inspiration

Vi använder moderna material som ger ett balkongräcke en lång livslängd med minimalt underhåll. Formmässigt bibehåller vi epokens karaktärsdrag - en viktig förutsättning i samband med varsamma renoveringar av äldre hus.
Antal i beställning: 1

Modern arkitektur ser ständigt nya möjligheter när det gäller utformning och materialval för balkongräcken. Det gör vi också!
Antal i beställning: 1

Det är inte varje dag en bostadsrättsförening renoverar eller glasar in balkonger med allt vad det innebär, till exempel ansvar för upphandling, byggnadsprocess och slutbesiktning. Det vet vi, därför finns vi nära och lotsar er genom hela processen.
Antal i beställning: 1

Den här beskrivningen ger en bild av hur Hogstad Aluminium genomför balkongprojekt tillsammans med bostadsrättsföreningar.
Antal i beställning: 1

Teknisk information

Teknisk information om balkongtak i aluminium eller varmförzinkat stål.
Antal i beställning: 1

Bilder / Media


Filtrera resultat nedan
  
Visa sida 1 av 19

Resultat är filterat på: 

Välj vilka galleri som skall visas

Hogstad Aluminium AB
Box 245
595 23 MJÖLBY

Tel 0142-29 31 00
info@hogstadaluminium.se

Vi tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage