Sök...Hogstad Aluminium AB

Om Hogstad Aluminium

I över 40 år har Hogstad Aluminium AB arbetat för god fastighetsekonomi och attraktiv boendemiljö - genom utveckling, tillverkning och montage av kvalitetsprodukter.

Vi är det äldsta företaget i balkongbranschen och vår erfarenhet kombinerat med långsiktigt tänkande borgar för tidsenliga lösningar med låga underhållskostnader både för nyproduktion och för renovering.

Vårt produktsortiment omfattar balkongräcken, balkonginglasningssystem, fönsterbeklädnad samt fasader i aluminium. Vi levererar och monterar även balkongplattor av betong, stål eller aluminium. Hogstad Aluminium tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage.

Vi har kontor och tillverkning i Mjölby och är ett helägt dotterbolag till Weland AB.

Balkongföreningen

Hogstad Aluminium är ett av medlemsföretagen i Balkongföreningen, vilken bildades under 1998 av de ledande balkongföretagen på marknaden. Balkongföreningen arbetar för en hög tillverkningskvalitet hos medlemsföretagen, från projekteringen och konstruktionen till monteringen på plats.

Läs mer om Balkongföreningen

Certifierat enligt EN 1090

Hogstad Aluminium är certifierat av Nordcert enligt EN 1090 och vi levererar nu CE-märkta produkter.

CE-märkningen innebär att vi har en certifierad tillverkningskontroll och att våra produkter uppfyller de krav som ges i Byggproduktförordningen (CPR) och EN 1090 för bärande stål- och aluminiumkonstruktioner.

Hogstad Aluminium AB
Box 245
595 23 MJÖLBY

Tel 0142-29 31 00
info@hogstadaluminium.se

Vi tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage